Αλλαγή περιβάλλοντος για την ακραία του ΑΣΚ Λαγκαδά Κική Σιδηρά η οποία μετά από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο σύλλογο αλλάζει ομάδα. Η Κική γέννημα θρέμμα του Λαγκαδά ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα του Volley στον ΑΣΚ και προσέφερε όσες λίγες ότι καλύτερο μπορούσε. Γεύτηκε όλες τις επιτυχίες και διακρίσεις (ατομικές και συλλογικές) όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει γεμάτη εμπειρίες για να συνεχίσει το προσωπικό της ταξίδι με την ομάδα του Ηρακλή.

Νέα αποκτήματα για τον ΑΣΚ Λαγκαδά για την αθλητική χρονιά 2017-2018. Οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην ομάδα είναι :

  • Αργυρίου Αθηνά, θέση λίμπερο από την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς (ελεύθερη)
  • Μαγγενάκη Μαρία-Αικατερίνη, θέση διαγώνιος από τον Αριστοτέλη Επανομής (υποσχετική)
  • Μίχου Κυριακή, θέση ακραία από την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς (ελεύθερη)
  • Μουλαδάκη Αθανασία, θέση ακραία από τον Αριστοτέλη Επανομής (ελεύθερη)
  • Νικολαΐδου Χριστίνα θέση ακραία από τον Αίαντα Ευόσμου (ελεύθερη)

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μάρκου και το Δ.Σ. του ΑΣΚ Λαγκαδά καλωσορίζουν τις νέες αθλήτριες και τις εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ερωτήματα θέτουν 11 ομάδες της βόρειας Ελλάδας για την δημιουργία των δύο ομίλων της Α2. Όπως είχαμε γράψει και εμείς στο άρθρο ''Α2 ένα ''έκτρωμα'' δημιουργείται'' η κατανομή των ομάδων στους δύο ομίλους όπως το έκανε η διοίκηση Καραμπέτσου μόνο προβλήματα δημιουργεί και δεν βοηθάει τις ομάδες σε τίποτα. Κουτσουρεμένα πρωταθλήματα που ρίχνουν την αξιοπιστία της ΕΟΠΕ που είναι η διοργανώτρια ενώ υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας.

Ανανέωσε η Τορλαχίδου

Παρ 26 Μαϊ 2017 - 01:02

Για μια ακόμη χρονιά η Μαριάνθη Τορλαχίδου, η πολύ καλή πασαδόρος, θα συνεχίσει την αθλητική της καριέρα στην ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά. Η Μαριάνθη είναι η βασική πασαδόρος της Γυναικείας ομάδας και ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετεινής πολύ καλής πορείας του ΑΣΚ. 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μάρκου και το Δ.Σ εύχονται στην αθλήτρια καλή συνέχεια με υγεία και ακόμη πιο ψηλά με την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά.

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί