Γλυκόπικρο τέλος για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Η ομάδα αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΑΟ Νέας Βύσσας κερδίζοντάς τον με 3-0 σετ κλείνοντας νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

Δύσκολη μέρα για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες έχασαν με 3-0 σετ εκτός έδρας από την ΧΑΝΘ. Η γηπεδούχος ομάδα έδειξε συνολικά ότι ήταν καλύτερη από τον Λαγκαδά και κέρδισε δίκαια. Όλα τώρα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική της Α2 για το ποια ομάδα θα καταλάβει την 2η θέση και κατ' επέκταση ποια θα συμμετέχει στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 στις 18:00 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ "Μίμης Τσικίνας".

ΑΣΚ Λαγκαδά (Γεωργιάδης) : Μπαλασά, Γραμμένου, Τορλαχίδου, Σιδηρά, Στεργίου, Τσιούπα, Κιουτσούκη, Ντολοπούλου, Αργυρίου (λ), Ακριτίδου (λ), Τίγκα.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

και την βαθμολογία μετά και την 17η αγωνιστική :

Vathm 17

Free Joomla Lightbox Gallery

Δεύτερο στραβοπάτημα για τον ΑΣΚ Λαγκαδά που έχασε με 2-3 σετ εντός έδρας από τον Αρχέλαο Κατερίνης. Οι Γυναίκες της Κατερίνης είχαν μεγαλύτερο πάθος για την νίκη στον αγώνα αφού με το αποτέλεσμα αυτό ξέφυγαν ουσιαστικά από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα κορίτσια του Λαγκαδά πρέπει να ανακάμψουν και να επανέλθουν στις νίκες αφού έχουν ακόμη δύο πολύ σημαντικούς αγώνες. Τον πρώτο με την ΧΑΝΘ η οποία είναι μία ανάσα πίσω τους και εποφθαλμιά την δεύτερη θέση και τον δεύτερο αγώνα με την Νέα Βύσσα η οποία κέρδισε εκτός έδρας την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου σε αυτήν την αγωνιστική.

Σκόνταψε (αλλά δεν έπεσε) στο Ανατόλια ο ΑΣΚ Λαγκαδά χάνοντας με 3-2 σετ από την ομώνυμη ομάδα. Οι Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά παρόλο που προηγήθηκαν με 2-0 σετ έκαναν λάθη τα οποία κόστισαν την νίκη σε αυτή την 15η αγωνιστική. Έστω όμως και με αυτή την ήττα κατάφεραν να προσθέσουν ακόμη έναν βαθμό στην βαθμολογία τους και να παραμείνουν στη ζώνη για τα μπαράζ των αγώνων για την άνοδο στην Α1.

Ο αγώνας έγινε τo Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 18:00 στο γήπεδο Ανατόλια.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Γεωργιάδης) : Μπαλασά, Γραμμένου, Τορλαχίδου, Στεργίου, Τσιούπα, Κιουτσούκη, Ντολοπούλου, Αργυρίου (λ), Ακριτίδου, Μουράτη.

Τα σετ : 24-26, 20-25, 25-21, 28-26, 15-13

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

 

φωτογραφικό υλικό από την ιστοσελίδα LiberoVolley και την βαθμολογία μετά και την 15η αγωνιστική :

Vathm 15

Free Joomla Lightbox Gallery

Ακόμη ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην Α1 ο ΑΣΚ Λαγκαδά. Αυτή τη φορά νίκησε με 3-2 σετ εντός έδρας τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη για τις Γυναίκες του Λαγκαδά οι οποίες έχουν στρογγυλοκαθήσει για τα καλά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με εναλλαγές στα σετ και ιδιαίτερα στο τέταρτο (4ο) όπου ο ΑΣΚ Λαγκαδά έχανε 10-19 και κάνοντας υπερπροσπάθεια έφτασε στο 21-24 χάνοντας τελικά το σετ. Στο τελευταίο όμως σετ κατάφερε να ανακάμψει και να πάρει τελικά την πολυπόθητη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. 

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Γεωργιάδης) : Μπαλασά, Γραμμένου, Τορλαχίδου, Σιδηρά, Στεργίου, Τσιούπα, Κιουτσούκη, Ντολοπούλου, Αργυρίου (λ), Ακριτίδου (λ), Τίγκα, Μουράτι.

Τα σετ : 25-19, 23-25, 25-21, 21-25, 15-12.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

 

και την βαθμολογία μετά και την 14η αγωνιστική :

Vathm 14

Free Joomla Lightbox Gallery

Τρένο χωρίς σταματημό ο ΑΣΚ Λαγκαδά. Αυτή τη φορά κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 σετ την ομάδα του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Ήταν η έκτη συνεχή νίκη για τις Γυναίκες του ΑΣΚ οι οποίες αγώνα με αγώνα βάζουν τα θεμέλια για μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-0 σετ απέναντι στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Οι Γυναίκες του ΑΣΚ συνεχίζουν ακάθεκτες το σερί των νικών με αποτέλεσμα να πιάσουν την δεύτερη (2η) θέση της βαθμολογίας και να κοιτάζουν με κλεφτή ματιά την άνοδο στην Α1. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:30 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

Ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά με 1-3 σετ απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Πετ. 2015. Η ομάδα του ΑΣΚ έπαιξε καλά και κέρδισε δίκαια συνεχίζοντας το σερί των νικών στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Νίκη μεγάλης σημασίας για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά με 3-1 σετ απέναντι στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση. Τα κορίτσια του Λαγκαδά κέρδισαν δίκαια τον πρωτοπόρο μέχρι πρότινος Ναύαρχο Βότση και ανέβηκαν ακόμη μία θέση πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά την εκτός έδρας νίκη στη Νέα Βύσσα το σημερινό αποτέλεσμα ήρθε να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία της ομάδας του ΑΣΚ Λαγκαδά και έπεται συνέχεια.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

Τα σετ : 25-20,17-25, 27-25, 25-14.

Μεγάλη νίκη με 2-3 σετ για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν τον ΑΟ Νέας Βύσσας εκτός έδρας. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 16:00 στην Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.

Σημαντική νίκη με 3-1 σετ για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά απέναντι στην ομάδα της ΧΑΝΘ για την 8η αγωνιστική του Α' Γύρου της Α2 Γυναικών (Β' Όμιλος-2ος υποόμιλος). Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά. Όπως φαίνεται και από τους πόντους, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλα τα σετ. Τα κορίτσια του ΑΣΚ κατάφεραν όμως να κάμψουν την σθεναρή αντίσταση της ΧΑΝΘ και να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη η οποία φέρνει τον ΑΣΚ Λαγκαδά, στο τέλος σχεδόν του Α' Γύρου, στη μέση της βαθμολογίας και με ματιά προς τα πάνω με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Για την 7η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 κατηγορίας οι Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά έχασαν εκτός έδρας με 3-2 σετ από τον Αρχέλαο Κατερίνης. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00 στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης.

Πικρή ήττα για τις γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες έχασαν εντός έδρας με 2-3 σετ από την ομάδα του Ανατόλια. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαγκαδά.

Η 5η αγωνιστική βρήκε τις γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά να χάνουν εκτός έδρας με 3-2 σετ από την ομάδα της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 στο Δημοτικό Γυμναστηριο Ασβεστοχωρίου.

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί