Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΚ Λαγκαδά διοργάνωσε διήμερο τουρνουά Volley Γυναικών το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην έδρα του στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών. Στο τουρνουά συμμετείχαν ο ΑΣΚ Λαγκαδά, ο ΕΟΣ, ο Καμπανιακός και η ΧΑΝΘ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις αναμετρήσεις ήταν τα ακόλουθα:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

17:30 Καμπανιακός-ΧΑΝΘ 1-3
19:30 ΑΣΚ Λαγκαδά-ΕΟΣ 3-2

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

17:30 ΕΟΣ-Καμπανιακός 3-2
19:30 ΑΣΚ Λαγκαδά-ΧΑΝΘ 0-3

Η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα πάλεψε πόντο - πόντο σε κάθε σετ και στο τέλος έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του ΕΟΣ με 3-2 σετ.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Γ. Γεωργιάδης): Τορλαχίδου Μ., Σιδηρά Κ., Στεργίου Δ., Μπαλασά Ε., Κιουτσούκη Δ., Τσιούπα Γ., Γραμμένου Σ., Αντωνίου Γ., Ντολοπούλου Σ., Τίγκα Ε., Αργυρίου Α. (λ), Ακριτίδου Δ. και Μουράτι Ε..

ΕΟΣ (Ακριτίδης): Παπουλίδου, Αθανασίου, Ανεσιάδου, Αρμουτάκη, Νικούλη, Βουγιουκλίδου, Παλτιμσίζογλου (λ), Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Παπακώστα, Μοσχοπούόυ, Σταφυλίδου, Παπαδοπούλου (λ).

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα με τον ΕΟΣ (1η ημέρα) :

Στο δεύτερο παιχνίδι με ένα κακό ξεκίνημα αλλά και με μικροτραυματισμούς και ιώσεις που ταλαιπωρούν μερικές αθλήτριες η ομάδα έχασε παλεύοντας όπως φαίνεται και από τους πόντους, με 0-3 σετ από τη ΧΑΝΘ.

Τα σετ : 16-25, 23-25 και 25-27.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Γ. Γεωργιάδης): Τορλαχίδου Μ., Σιδηρά Κ., Στεργίου Δ., Μπαλασά Ε., Κιουτσούκη Δ., Τσιούπα Γ., Γραμμένου Σ., Αντωνίου Γ., Ντολοπούλου Σ., Τίγκα Ε., Αργυρίου Α. (λ), Ακριτίδου Δ. και Μουράτι Ε..

ΧΑΝΘ (Β. Χριστόπουλος): Βερνάρδου Α.(λ), Αρμουτάκη Α., Αλτίνη Α., Γκολέμα Σ., Ηλιάδη – Μάνου Α., Κουτρουμπή Α., Κουνουπίδου Α., Μπακοπούλου Β., Θωμοπούλου Α., Κουρτίδου Π., Μαρτίνη Θ., Κάππα Β.(λ), Κίτρου Γ. και Ηλιοπούλου Ε.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα με την ΧΑΝΘ (2η ημέρα) :

Free Joomla Lightbox Gallery

Νίκη με 3-2 σετ για την ομάδα Γυναικών του ΑΣΚ Λαγκαδά η οποία αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπυ σε κάθε σετ όπου στο τέλος επικράτησε η ομάδα μας.

Οι γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά παλεύουν κάθε σετ και σε κάθε φιλικό δείχνουν ολοένα και πιο έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ με βάση την εμφάνισή του έδειξε ότι είναι μία δυνατή ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα για την άνοδο στην Α2.

Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 19:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την νέα αθλητική χρονιά. 

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

και από τον αγιασμό :

Free Joomla Lightbox Gallery

Φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Volley Γυναικών ΑΣΚ Λαγκαδά και Άρη Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Λαγκαδά (Δημοτικό Διαμέρισμα Λαγυνών). 

Τριήμερο φιλικών αγώνων

Δευ 19 Σεπ 2016 - 00:16

Τριήμερο φιλικών αγώνων για την γυναικεία ομάδα Volley του ΑΣΚ Λαγκαδά η οποία έδωσε τρεις (3) αγώνες σε ισάριθμες ημέρες στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αθλητική χρονιά 2016-2017. Με τους πρώτους αυτούς αγώνες η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία απόδοσης και δεσίματος των γυναικών μεταξύ τους, γεγονός που με την πάροδο του χρόνου και μέσα από άλλους φιλικούς αγώνες που θα δώσει θα ανέβει αγωνιστικά σίγουρα ακόμη περισσότερο. 

Την πρώτη της συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες θα έχει η ομάδα Volley Γυναικών του ΑΣΚ Λαγκαδά στο τουρνουά που διοργανώνει η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Η ομάδα μας στον πρώτο της αγώνα θα αντιμετωπίσει τις Νεανίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 και ανάλογα με την έκβαση του αγώνα θα συμμετάσχει την επόμενη ημέρα στον μικρό ή μεγάλο τελικό αντιμετωπίζοντας ανάλογα μία από τις ομάδες του άλλου αγώνα που είναι η Αναγέννηση Ρυσίου και οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

18:00 Ελπίς Αμπελοκήπων (Νεανίδες) - ΑΣΚ Λαγκαδά (Γυναίκες)
20:00 Αναγέννηση Ρυσίου (Γυναίκες) - Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων (Γυναίκες)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

17:00 Μικρός τελικός
19:00 Μεγάλος τελικός

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί