Νικηφόρα τελείωσε η Α' ομάδα των Κορασίδων τις υποχρεώσεις της για την φετεινή αθλητική χρονιά. Νίκησε εντός έδρας με 3-1 σετ τον Αριστοτέλη Επανομής για την 6η αγωνιστική της Γ' φάσης του πρωταθλήματος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 στις 19:30 στο ΔΓ Λαγυνών.

Έχασαν εκτός έδρας με 3-2 σετ οι Κορασίδες (Α' ομάδα) από τον Αίαντα Ευόσμου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Τα κορίτσια πάλεψαν αρκετά και έδωσαν ότι μπορούσαν καλύτερο για τη νίκη η οποία θα τους έδινε τη δυνατότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 15:00 στο Σχολικό Γυμναστήριο Ευόσμου. Απομένει ένας τελευταίος αγώνας εντός έδρας με τον Αριστοτέλη Επανομής για το τέλος της Γ' φάσης.

Εύκολη νίκη και στον 2ο αγώνα της Β' φάσης για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά απέναντι στην ομάδα του ΑΣ Ωραιοκάστρου. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 13:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Εύκολη νίκη με 0-3 σετ για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Αναγέννηση Ρυσίου. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στις 19:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ρυσίου.

Άνετη νίκη εκτός έδρας με 0-3 σετ για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά απέναντι στον ΑΣ Ωραιοκάστρου. Η ομάδα έδωσε τον πρώτο της αγώνα για την Β' φάση το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 17:00 και έτσι κατάφερε να βάλει τα θεμέλια της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ο δεύτερος αγώνας είναι εντός έδρας και με νίκη η ομάδα περνάει στην Γ' φάση σε όμιλο.

Εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν τον Αριστοτέλη Επανομής για την 3η αγωνιστική της Γ' φάσης. Ο αγώνας έγινε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Επανομής.

Με νίκη και αρκετά καλή εμφάνιση έκλεισε η Α' φάση για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Παύλου για την 5η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Εντός έδρας ήττα με 0-3 σετ για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν τον Αίαντα Ευόσμου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Δύσκολη νίκη εκτός έδρας με 2-3 σετ για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά απέναντι στην ομάδα του Περσέα Περαίας. Η ομάδα μας προηγούνταν με 2-0 σετ αλλά τα λάθη στην υποδοχή ανέτρεψαν τη ροή του αγώνα με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να φτάσει στην ισοφάριση. Στο τελευταίο σετ η ομάδα μας ανέβηκε ψυχολογικά και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Νίκη με 3-0 σετ για τις Κορασίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά στην Γ' φάση του τοπικού πρωταθλήματος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ., για την 1η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αναγέννησης Ρυσίου. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

Free Joomla Lightbox Gallery

Ήττα εντός έδρας με 0-3 σετ για τις Κορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά απέναντι στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού. Τα λάθη στην άμυνα δεν επέτρεψαν να έχουμε μια καλύτερη εξέλιξη του αγώνα οπότε το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί