Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισαν οι Παγκορασίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά από τον Μυγδονιακό εκτός έδρας, στον 2ο αγώνα για την Δ' φάση του πρωταθλήματος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Τα κορίτσια του ΑΣΚ Λαγκαδά ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα κερδίζοντας το 1ο σετ αλλά στη συνέχεια λύγισαν από την πίεση της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα και τελικά να σταματήσουν τις φετεινές τους υποχρεώσεις εδώ.

Πανηγυρική πρόκριση των Παγκορασίδων του ΑΣΚ Λαγκαδά στην Δ' φάση μετά τον 3ο και τελευταίο αγώνα της Γ' φάσης επί του ΠΟ Μουδανιών. Τα κορίτσια του Γιώργου Κνάπεκ κατέλαβαν την 1η θέση του Α' ομίλου και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στην Δ' φάση θα πρέπει να κάνουν δύο νίκες, σε τρεις το πολύ αγώνες, για να περάσουν στο final four της διοργάνωσης.

Στα χνάρια της γυναικείας ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Α2 Γυναικών και χτυπά την πόρτα της Α1 και η ομάδα των Παγκορασίδων η οποία κέρδισε την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 τον Ηρακλή με 3-0 σετ και παραμένει πρώτη και αήττητη.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κνάπεκ μετά τον αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά :

Είναι μια νίκη η οποία μας δίνει κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά του ομίλου που είναι και αβαντάζ για την επόμενη φάση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όλοι μείνανε ευχαριστημένοι, και εγώ το ίδιο !

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο κλειστό των Λαγυνών από τον προπονητή των αναπτυξιακών ομάδων Γιώργο Κνάπεκ, ο οποίος κλείνει πέντε χρόνια στην ομάδα, φαίνεται στα αποτελέσματα των ομάδων που προπονεί.

Η διοίκηση από την πλευρά της συγχαίρει τις αθλήτριες Δανά Αμαλία, Δημητριάδου Ελένη, Δρόσου Χρύσα, Κατσάκου Ιφιγένεια, Κατσάνου Αγγελική, Νερσέσοβα Ειρήνη, Πουρνάρα Γεωργία, Σγουρομάλλη Ζωή-Μαρία, Σέρτη Κατερίνα, Σέρτη Κωνσταντίνα, Τερζίδου Κωνσταντίνα και Τσίρη Κατερίνα για την μεγάλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα που έφεραν στον αγώνα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μάρκου τέλος δήλωσε :

Δουλεύουμε ακούραστα και με μεράκι πολλά χρόνια και νομίζω ότι αξίζει ο φίλαθλος κόσμος του Λαγκαδά να έρθει και να μας στηρίξει παρακολουθώντας τους αγώνες των ακαδημιών καθώς και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η γυναικεία ομάδα για την άνοδό της στη Α1.

Άσχημο ξεκίνημα στην Δ' φάση για τις Παγκορασίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες έχασαν εντός έδρας με 0-3 σετ από την ομάδα του Μυγδονιακού. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 18:00 στο ΔΓ Λαγυνών.

Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη (Β') φάση για τις Παγκορασίδες (Α' ομάδα) του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες κάνοντας έξι (6) νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησαν την πρώτη (1η) θέση του Ζ' ομίλου. Συγκρίνοντας κανείς τα στοιχεία όλων των ομίλων βλέπει ότι ο Ζ' όμιλος είχε έναν παραπάνω αγώνα για κάθε ομάδα του με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Παγκορασίδων οι οποίες σημειωτέον δεν έχασαν ούτε ένα (1) σετ.

Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα αυτά από τον προπονητή Γιώργο Κνάπεκ. Η ομάδα θυμίζει την εποχή των Παγκορασιδων του 2008 που κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. και φυσικά έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να πάει όσο γίνεται πιο ψηλά.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μάρκου και το Δ.Σ. συγχαίρουν τα κορίτσια και τον προπονητή τους για αυτή τους την επιτυχία και τους εύχονται την ίδια πορεία στην συνέχεια της επόμενης φάσης.

Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία της Α' φάσης για τον Ζ' Όμιλο :

 A Fasi Apotel

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί