Στα χνάρια της γυναικείας ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Α2 Γυναικών και χτυπά την πόρτα της Α1 και η ομάδα των Παγκορασίδων η οποία κέρδισε την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 τον Ηρακλή με 3-0 σετ και παραμένει πρώτη και αήττητη.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κνάπεκ μετά τον αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά :

Είναι μια νίκη η οποία μας δίνει κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά του ομίλου που είναι και αβαντάζ για την επόμενη φάση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όλοι μείνανε ευχαριστημένοι, και εγώ το ίδιο !

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο κλειστό των Λαγυνών από τον προπονητή των αναπτυξιακών ομάδων Γιώργο Κνάπεκ, ο οποίος κλείνει πέντε χρόνια στην ομάδα, φαίνεται στα αποτελέσματα των ομάδων που προπονεί.

Η διοίκηση από την πλευρά της συγχαίρει τις αθλήτριες Δανά Αμαλία, Δημητριάδου Ελένη, Δρόσου Χρύσα, Κατσάκου Ιφιγένεια, Κατσάνου Αγγελική, Νερσέσοβα Ειρήνη, Πουρνάρα Γεωργία, Σγουρομάλλη Ζωή-Μαρία, Σέρτη Κατερίνα, Σέρτη Κωνσταντίνα, Τερζίδου Κωνσταντίνα και Τσίρη Κατερίνα για την μεγάλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα που έφεραν στον αγώνα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μάρκου τέλος δήλωσε :

Δουλεύουμε ακούραστα και με μεράκι πολλά χρόνια και νομίζω ότι αξίζει ο φίλαθλος κόσμος του Λαγκαδά να έρθει και να μας στηρίξει παρακολουθώντας τους αγώνες των ακαδημιών καθώς και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η γυναικεία ομάδα για την άνοδό της στη Α1.

fShare
31
Pin It

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί