Πανηγυρική πρόκριση των Παγκορασίδων του ΑΣΚ Λαγκαδά στην Δ' φάση μετά τον 3ο και τελευταίο αγώνα της Γ' φάσης επί του ΠΟ Μουδανιών. Τα κορίτσια του Γιώργου Κνάπεκ κατέλαβαν την 1η θέση του Α' ομίλου και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στην Δ' φάση θα πρέπει να κάνουν δύο νίκες, σε τρεις το πολύ αγώνες, για να περάσουν στο final four της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια απέδειξαν για ακόμη μία χρονιά με τα αποτελέσματά τους την ποιότητα που έχουν και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τον Γιώργο Κνάπεκ.

Οι αθλήτριες που συμμετέχουν στην ομάδα των Παγκορασίδων είναι : Δανά Αμαλία, Δημητριάδου Ελένη, Δρόσου Χρύσα, Ιωαννίδου Μαρία, Κατσάκου Ιφιγένεια, Κατσάνου Αγγελική, Μάρκου Ελισάβετ, Νερσέσοβα Ειρήνη, Πουρνάρα Γεωργία, Σγουρομάλλη Ζωή, Σέρτη Κατερίνα, Σέρτη Κωνσταντίνα, Τερζίδου Κωνσταντίνα, Τσίρη Κατερίνα.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά Δημήτρης Μάρκου και το Δ.Σ συγχαίρουν τις αθλήτριες και τον προπονητή για την πετυχημένη πορεία τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στην Δ' φάση η οποία οδηγεί στο final four της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.

fShare
40
Pin It

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί