Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισαν οι Παγκορασίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά από τον Μυγδονιακό εκτός έδρας, στον 2ο αγώνα για την Δ' φάση του πρωταθλήματος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Τα κορίτσια του ΑΣΚ Λαγκαδά ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα κερδίζοντας το 1ο σετ αλλά στη συνέχεια λύγισαν από την πίεση της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα και τελικά να σταματήσουν τις φετεινές τους υποχρεώσεις εδώ.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στις 20:00 στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

Παρά την ήττα όμως θα πρέπει να επισημάνει κανείς την πολύ καλή πορεία της ομάδας και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν σε όλη τη διάρκεια της φετεινής χρονιάς τα κορίτσια και ο προπονητής Γιώργος Κνάπεκ ώστε να ανέβουν όσο γίνεται ψηλότερα. Ο Πρόεδρος του ΑΣΚ Λαγκαδά Δημήτρης Μάρκου και το Δ.Σ. συγχαίρουν θερμά τα κορίτσια και τον προπονητή και τους εύχονται του χρόνου ακόμα πιο ψηλά.

Τα σετ του αγώνα : 19-25, 25-18, 25-11, 25-13.

Ενώ οι συνθέσεις των ομάδων :

Μυγδονιακός : (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Χατζηαστερίου Μαρία, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Μαρανά Γεωργία, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Βεζύρη Ιωάννα, Ιορδανίδου Αθανασία, Ευφραιμίδου Εβελίνα.

ΑΣΚ Λαγκαδά : (Κνάπεκ Γεώργιος) Σγουρομάλλη Ζωή, Σέρτη Κατερίνα, Δανά Αμαλία, Τερζίδου Κωνσταντίνα, Νερσέσοβα Ειρήνη, Πουρνάρα Γεωργία, Κατσάκου Ιφιγένεια, Δρόσου Χρύσα, Κατσάνου Αγγελική, Τσίρη Κατερίνα, Μάρκου Ελισάβετ, Σέρτη Κωνσταντίνα.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από τον αγώνα :

Free Joomla Lightbox Gallery
fShare
20
Pin It

Εγγραφές Ακαδημιών

Χορηγοί