Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 έλαβε χώρα το πρόγραμμα "Παίζω βόλεϊ" και στο Δημοτικό σχολείο Καβαλαρίου. Την ημέρα αυτή που έχει οριστεί ως αθλητική ημέρα από το Υπουργείο Παιδείας οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά, τους κανονισμούς και την τεχνική του αθλήματος από τους έμπειρους προπονητές του ΑΣΚ Λαγκαδά.

Σε ακόμη ένα σχολείο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα "Παίζω Βόλεϊ" από τους προπονητές του ΑΣΚ Λαγκαδά. Αυτή τη φορά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 στο 3ο Δημοτικό σχολείο Λαγκαδά οι μικρές μαθήτριες και οι μικροί μαθητές γνώρισαν τα μυστικά του βόλεϊ στο χώρο του σχολείου τους.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από την εκδήλωση του προγράμματος :

More Joomla Extensions

Ποια θα πρέπει είναι η στάση σας ως γονείς όταν το παιδί σας κάνει πρωταθλητισμό; Κατά πόσο πρέπει να εμπλέκεστε στη διαδικασία της προπόνησής του;

Το πρόγραμμα "Παίζω Βόλεϊ" συνεχίστηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 2ο Δημοτικό σχολείο Λαγκαδά μέσω της ομάδας μας του ΑΣΚ Λαγκαδά.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Παίζω Βόλεϊ" το οποίο αποτελεί μια ακόμη αναπτυξιακή δράση της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας έλαβε χώρα στο Δημοτικό σχολείο Λαγυνών μέσω της ομάδας μας του ΑΣΚ Λαγκαδά.

Χορηγοί