Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας Volley Γυναικών του ΑΣΚ Λαγκαδά έκλεισε και ο κύκλος του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσέφερε τις υπηρεσίες του στη γυναικεία ομάδα Volley από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 έως και την περίοδο 2017-2018. Με τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του, το ήθος και την εργατικότητά του συνέβαλε όχι μόνο να διατηρηθεί η ομάδα στην Α2 κατηγορία μέσα από ολοένα και χειρότερες οικονομικά συνθήκες, αλλά και να κερδίσει τη συμμετοχή της στην pre league, που είναι και η ανώτερη διάκριση της ομάδος. Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς των αθλητριών προσπάθησε τα μέγιστα για να κρατήσει την ομάδα στην Α2, στηριζόμενος κατά ένα μεγάλο μέρος σε αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής.

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μάρκου και το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστούν θερμά το Γιώργο Γεωργιάδη για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, του υπενθυμίζουν πως στον ΑΣΚ Λαγκαδά θα έχει πάντα φίλους και του εύχονται να έχει πάντα υγεία και ό,τι καλύτερο στην καριέρα του και στην οικογένειά του.

Νικηφόρα έκλεισε τις φετεινές της υποχρεώσεις η ομάδα Volley Γυναικών του ΑΣΚ Λαγκαδά στην τελευταία αγωνιστική των play out νικώντας εντός έδρας τον Ασκληπιό Τρικάλων με 3-1 σετ. Χρησιμοποιήθηκαν οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες δείχοντας ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αγώνες επιπέδου Α2. Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είχε καμία σημασία για τον ΑΣΚ αφού η ομάδα με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο αγώνας δεν έγινε ποτέ αφού η ομάδα του Γ.Σ. Νίκαιας Λάρισας δεν "κατέβηκε" στο γήπεδο λόγω του ότι έχει ήδη υποβιβασθεί με βάση τη βαθμολογία της. Οπότε βάσει των κανονισμών ο ΑΣΚ Λαγκαδά "κέρδισε" στα χαρτιά με 0-3 σετ το παιχνίδι εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.

Άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας, για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά στην 3η αγωνιστική της Β' φάσης (play out) νικώντας τον Ασκληπιό Τρικάλων με 0-3 σετ. Με αυτή τη νίκη έχει κριθεί κατά 99% η παραμονή της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Χορηγοί