Τελευταία αγωνιστική για τις Νεανίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Τα κορίτσια του ΑΣΚ προσπάθησαν για το καλύτερο χάνοντας όμως τελικά με 3-2 σετ. Ο αγώνας έγινε την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 21:45. Μετά και τον αγώνα αυτό η ομάδα κατετάγη στην προτελευταία θέση του ομίλου οπότε δεν μπορεί να συνεχίσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων ο ΑΣΚ Λαγκαδά αντιμετώπισε τον Μέγα Αλέξανδρο χάνοντας εντός έδρας με 1-3 σετ. Τα κορίτσια του ΑΣΚ έχασαν τα δύο πρώτα σετ αλλά κατάφεραν να κερδίσουν το τρίτο. Η συνέχεια όμως, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν, δεν ήταν θετική και έτσι έχασαν το τέταρτο σετ και τον αγώνα. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Την ήττα γνώρισαν με 3-0 σετ οι Νεανίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά για την 3η αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Πήγασου Πολίχνης. Η ομάδα μας πάλεψε για το καλύτερο αλλά οι αδυναμίες στην άμυνα και η εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητριών της αντίπαλης ομάδας δεν επέτρεψαν στον ΑΣΚ Λαγκαδά ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ο αγώνας έγινε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στις 21:00 στο γήπεδο Αλ. Νικολαΐδης στην Πολίχνη.

Ήττα αλλά με καλή εμφάνιση για τις Νεανίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Άρη στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. Στα δύο πρώτα σετ τα κορίτσια του ΑΣΚ Λαγκαδά πάλεψαν μέχρι τέλους για το καλύτερο αλλή η εμφανής υπεροχή της αντίπαλης ομάδας δεν επέτρεψε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ στο τρίτο σετ ο Άρης επικράτησε πολύ άνετα όπως φαινεται και από τους πόντους στο τελευταίο σετ. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 στις 21:00.

Νίκη με 3-1 σετ για τις Νεανίδες του ΑΣΚ Λαγκαδά στην 2η αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Μακεδονικού. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ατρόμητο Τριαδίου με 0-3 σετ. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 στις 20:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Με ήττα ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις των Νεανίδων για το φετεινό πρωτάθλημα της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα του Ηρακλή. Η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε αυτή την κατηγορία. Έτσι η παρθενική της εμφάνιση μπορεί να συνοδεύτηκε από ήττα αλλά τα κορίτσια πάλεψαν σαν ίσες προς ίσες και αποκόμισαν εμπειρίες σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο αγώνων αφού προέρχονται όλες από την ομάδα των Κορασίδων. Ο αγώνας έγινε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγυνών.

Χορηγοί